Να στείλετε μήνυμα
Top Προϊόντα

ευφυέστερος, περισσότερο σύστημα μπαταριών module& ESS λίθιου ασφάλειας

 • Welson Power Technology (wuxi) co.,ltd
  Welson Power Technology (wuxi) co.,ltd
Γιατί να μας επιλέξετε?

Το WeslonPower, παρέχει τη διοικητική λύση μπαταριών (BMS) και την ιονική λύση ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών λίθιου (ESS) και τη φορητή τράπεζα δύναμης (σταθμός)

Το 2003 χτίζουμε το εμπορικό σήμα WesTech για τη ηλιακή ενέργεια, και τώρα χτίζουμε WelsonPower για την ιονική μπαταρία λίθιου το 2019.

Η δύναμη Welson παρέχει τα ιονικά κύτταρα μπαταριών λίθιου, διοικητική λύση μπαταριών (BMS), ιονική λύση ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών λίθιου (ESS), φορητή δύναμη.

Έχουμε μια τεχνική ομάδα πάνω από 100 μηχανικών, πάνω από 50 ανώτεροι μηχανικοί, και άνω των 90% των μηχανικών μας έχει το πτυχίο πανεπιστημίου.

Περισσότεροι
Περισσότερα προϊόντα
εταιρικά νέα
 • Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Η προσφορά και η ζήτηση του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου σφίγγουν
  2023-02-20 Η προσφορά και η ζήτηση του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου σφίγγουν
  Η προσφορά και η ζήτηση του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου σφίγγουνΣαν δύο κύριες κατευθύνσεις των μπαταριών δύναμης, οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου και οι τριαδικές μπαταρίες λίθιου είναι διακυμάνσεις και ανταγωνίζονται η μια με την άλλη κατά τη διάρκεια των ετών. Αρχική το 2016, η ...
 • Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Μπαταρία λίθιου για την εφαρμογή ενεργειακής αποθήκευσης
  2023-02-20 Μπαταρία λίθιου για την εφαρμογή ενεργειακής αποθήκευσης
  Οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για τις εφαρμογές ενεργειακής αποθήκευσης λόγω της υψηλής ενέργειας πυκνότητας, της μακριάς ζωής κύκλων, και της δυνατότητάς τους που φορτίζεται και απάλλαξαν τους πολλαπλάσιους χρόνους χωρίς σημαντική απώλεια ικανότητας. Στις εφαρμογές ...