Bericht versturen
Contacteer ons
allen wang

Telefoonnummer : +8618921231356

WhatsApp : +8618921231356

Lithiumbatterij voor de toepassing van de energieopslag

February 20, 2023

De lithium-ionenbatterijen worden meer en meer gebruikt voor de toepassingen van de energieopslag toe te schrijven aan hun hoge energiedichtheid, lang cyclusleven, en te laden capaciteit en losten veelvoudige tijden zonder significant verlies van capaciteit.

In de toepassingen van de energieopslag, worden de lithium-ionenbatterijen gebruikt om bovenmatige die energie op te slaan door hernieuwbare energiebronnen zoals zonne of windenergie wordt veroorzaakt. De opgeslagen energie kan dan worden gebruikt wanneer er een tekort van macht of tijdens de piekvraagperiodes is.

De lithium-ionenbatterijen kunnen ook worden gebruikt om de efficiency van het machtsnet te verbeteren door netstabilisatie en frequentieregelgeving de diensten te verlenen. Zij kunnen snel aan veel gevraagde veranderingen antwoorden en helpen het machtsnet in evenwicht brengen door opgeslagen energie vrij te geven wanneer het wordt vereist.

De algemene, lithium-ionenbatterijen bieden een duurzame en betrouwbare oplossing voor de toepassingen van de energieopslag aan, en hun goedkeuring zou moeten blijven groeien aangezien de duurzame energie meer overwegend wordt en de vraag naar de oplossingenverhogingen van de energieopslag.