Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
allen wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618921231356

WhatsApp : +8618921231356

Μπαταρία λίθιου για την εφαρμογή ενεργειακής αποθήκευσης

February 20, 2023

Οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για τις εφαρμογές ενεργειακής αποθήκευσης λόγω της υψηλής ενέργειας πυκνότητας, της μακριάς ζωής κύκλων, και της δυνατότητάς τους που φορτίζεται και απάλλαξαν τους πολλαπλάσιους χρόνους χωρίς σημαντική απώλεια ικανότητας.

Στις εφαρμογές ενεργειακής αποθήκευσης, οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύσουν την υπερβολική ενέργεια που παράγεται από τις ανανεωμένες πηγές ενέργειας όπως ηλιακός ή η αιολική ενέργεια. Η αποθηκευμένη ενέργεια μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί όταν υπάρχει μια έλλειψη της δύναμης ή κατά τη διάρκεια των περιόδων μέγιστης ζήτησης.

Οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα του πλέγματος ισχύος με την παροχή των υπηρεσιών σταθεροποίησης πλέγματος και κανονισμού συχνότητας. Μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα στις αλλαγές σε ζήτηση και να βοηθήσουν να ισορροπήσουν το πλέγμα δύναμης με την απελευθέρωση της αποθηκευμένης ενέργειας όταν απαιτείται.

Οι γενικές, λίθιο-ιονικές μπαταρίες προσφέρουν μια βιώσιμη και αξιόπιστη λύση για τις εφαρμογές ενεργειακής αποθήκευσης, και η υιοθέτησή τους αναμένεται για να συνεχίσει να αυξάνεται καθώς η ανανεώσιμη ενέργεια γίνεται πιό επικρατούσα και η απαίτηση για τις αυξήσεις λύσεων ενεργειακής αποθήκευσης.